Interior Art

De eigen identiteit van jou bedrijf of van jou als persoon wordt voor een groot deel bepaald door hetgeen wat aan je muren hangt.

 

Ben je bijvoorbeeld erg mainstream dan is er niets mis om mooie, maar 13 in een dozijn,  reproducties op te hangen. Bedrijven als bijvoorbeeld ikea en expo bieden een keur van mogelijkheden hiervoor.  Erg vervelend is het echter natuurlijk wel dat vooral de leukste en mooiste reproducties ook die zijn die je vaak bij anderen tegenkomt. Toch lullig als bijvoorbeeld je klant dezelfde foto aan de muur heeft…

Als je echter iets bijzonders aan de muur wilt hebben, iets dat het karakter van jouzelf of je bedrijf versterkt en communiceert dan is het verstandig om contact op te nemen. Don van Rooy verzorgt op maat exclusieve fotoseries die geganrandeerd mede sfeerbepalend zijn.

Voorbeeld

Man and the sea
Een serie speciaal gemaakt voor het Hampshire Churchill hotel te Terneuzen.
Dit hotel is schitterend gelegen aan de Westerschelde, de druk bevaren scheepvaartroute van en naar Antwerpen. Duidelijk een hotel met een verbinding naar het water, dus. Zo’n hotel hoort iets bijzonders aan de muur te hebben, vond de directie. Iets dat het karakter van het hotel verbeeldt. Don van Rooy verzorgde de exclusieve fotoserie die inmiddels in zowel de hotelkamers als in de zalen mede sfeerbepalend zijn.